ΤΑΥΡΟΣ - Το ζώδιο μου... Μάθετε για εμένα μέσα απο το ζώδιο μου!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Υπομονετικά
Στοργικά
Πρακτικά
Σταθερά
Αισθησιακά
Καλλιτεχνικά
Κτητικά


ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Αρετές: Υπομονή, επιμονή, τρυφερότητα, στοργή, αντοχή, εκλεκτικότητα, φιλότιμο।

Κακίες: Πείσμα, ξεροκεφαλιά, μνησικακία, οκνηρία, τεμπελιά, βραδυκινησία.


Ο Ταύρος είναι το παιδί και ο σταθερός τύπος του ζωδιακού κύκλου.

Οι αισθήσεις του είναι πολύ ανεπτυγμένες και αυτός είναι ο λόγος, που θέλει να γεύεται τα πιο νόστιμα φαγητά (καλοφαγάς),να βλέπει ένα όμορφο σπίτι, να τον αγγίζουν απαλά,( βελούδινα, μεταξωτά) υφάσματα, να μυρίζει ωραίες μυρωδιές, να ακούει ποιοτική μουσική.
Ύστερα θα προτιμήσει τον ήσυχο καναπέ του σπιτιού του, την ήρεμη και άνετη ζωή.
Το φιλότιμο είναι μια έννοια που του ταιριάζει πολύ.
Η υπομονή είναι ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά του και θα αντέξει πολλά μέχρι να του την εξαντλήσεις .Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής του, τότε καλύτερα να εξαφανιστείς, γιατί θα δεις τον ταύρο σε υαλοπωλείο.
Αργεί πολύ να πάρει μια απόφαση, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να του την αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Ταύρος, θα πρέπει να του αποδείξετε ότι ανήκετε μόνο σε αυτόν -κτητικός- και να είστε αποκλειστικά μαζί του.
Αν εφοδιαστείτε με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσει να παντρευτεί, τότε θα δείτε πως άξιζε τον κόπο। Θα έχετε ένα από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί σας, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του।
Έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις απολαύσεις της ζωής και ξέρει πώς να την κάνει πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Αγαπάει την πολυτέλεια, το χρήμα, το φαγητό, το ποτό, τον έρωτα και την τέχνη.
Μαθαίνει πολύ εύκολα, έχει πολύ καλή μνήμη και έτσι, ξεχνάει δύσκολα τα καλά ή κακά που του κάνουν οι άλλοι. Η δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης που έχει είναι εξαιρετική।
Δυσνόητη φύση, θέλει να ηγείται, να βγαίνει πάντα νικητής και έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα υπεροχής απέναντι στους άλλους. Αυτό τον κάνει πολλές φορές υπερόπτη, άδικο και πεισματάρη।
Οι κινήσεις που κάνει είναι μεθοδικές, αργές αλλά σταθερές και προσπαθεί να στηρίξει κάθε νέα του προσπάθεια επάνω σε γερά θεμέλια.
Είναι πεισματάρης και δεν σταματάει αν δεν πετύχει αυτό που θέλει.
Δεν χρειάζεται βοήθεια από τους άλλους και οτιδήποτε θέλει να πετύχει το καταφέρνει μόνος του.
Οι διαπροσωπικές του σχέσεις έχουν ως κύριο σκοπό την απόλαυση.
Είναι πιστός και τον ενδιαφέρει πολύ να έχει μια σταθερή σχέση, ενώ θεωρεί τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας, σκοπό ζωής। Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει πολλά।
Είναι πολύ ανασφαλής και αισθάνεται έντονα τα συναισθήματα της κτητικότητας και της ζήλιας πολύ βαθιά μέσα του, αλλά δεν τα αφήνει να βγαίνουν στην επιφάνεια।
Συχνά απογοητεύεται όμως από τον σύντροφο που διαλέγει και η υπομονή που έχει εδώ συμβάλλει να συντηρεί καταστάσεις ενώ είναι δυστυχισμένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ηθοποιός, οικονομολόγος, κτηματίας, χρηματιστής, εργολάβος οικοδομών, τραπεζίτης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger