ΟΠΑΠ | Mathe Click: το πρώτο live τηλεπαιχνίδι μέσω Facebook!


To Mathe Click είναι το πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι στο Facebook. Παίζεται στις οθόνες του υπολογιστή σας κάθε Τετάρτη ξεκινώντας από την 1/12/2010 στις 20.00 και σας το προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Παρουσιαστής του είναι ο Γιώργος Μητσικώστας.

Σε κάθε παιχνίδι παίζουν 300 χρήστες αλλά μπορούν να το παρακολουθούν όσοι θέλουν. Για να παίξετε δεν έχετε παρά να: α) δηλώσετε συμμετοχή β) μισή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι να κάνετε check-in για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας.

Λίγα λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι γίνεται κλήρωση ανάμεσα σε όσους έχουν κάνει check-in και οι τυχεροί παίκτες ενημερώνονται με μήνυμα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν το τηλεπαιχνίδι. Αν κάποιος φίλος σας στο Facebook είναι ανάμεσα στους τυχερούς παίκτες θα το δείτε με ειδική επισήμανση στην οθόνη του υπολογιστή σας.




Για να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι πρέπει να απαντήσει σωστά σε 9 multiple choice ερωτήσεις μέσα στα χρονικά πλαίσια που δίνονται. Η 10η ερώτηση διαφέρει, γιατί οι παίκτες καλούνται να βάλουν στη σωστή σειρά όσο το δυνατόν γρηγορότερα 4 απαντήσεις. Οι 10 πιο γρήγοροι, που θα είναι και σωστοί, είναι οι νικητές του παιχνιδιού.

Τα βραβεία μοιράζονται ανάμεσα σε 10 νικητές κάθε εβδομάδα: Ο πρώτος νικητής θα κερδίζει 1 playstation 3, οι νικητές 2 έως 4 θα κερδίζουν ένα Xbox 360, ενώ θα δίνονται και 3 Nintendo Wii και 2 iPod Shuffle.

Το Mathe Click το σχεδίασε η Leo Burnett για την ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζεται στην πλατφόρμα Netvolution.

Για να δηλώσει κάποιος χρήστης συμμετοχή στο παιχνίδι αρκεί να γίνει μέλος στο fb fanpage: 


[πηγή: fb page]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger