Σειρές | The Game of Thrones στο Twitter...


Μια νέα σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται προχθές και ο κόσμος του Twitter την καλωσόρισε με πολλά tweets με σχόλια και προσωπικές κριτικές. Η νέα σειρά του HBO, The Game of Thrones. έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θόρυβο τόσο στο Twitter όσο και στο imdb όπου έχει συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες του.


Όπως μπορούμε να δούμε στο παραπάνω γράφημα από το trending.gr, χθες, οι Έλληνες χρήστες έκαναν πάρα πολλά tweets σχετικά με τη νέα σειρά γράφοντας τις εντυπώσεις τους από το πρώτο επεισόδιο.


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το promo της σειράς από το HBO καθώς ανάμεσα σε άλλα έχει δημιουργηθεί επίσημο account για τη σειρά στο Twitter το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει 65.000 followers. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο λογαριασμός αυτός ξεκίνησε τα tweets σχετικά με τη σειρά αρκετό καιρό πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου δίνοντας πολλές πληροφορίες για το σύνολο των πρωταγωνιστών, το σενάριο και τις σχέσεις μεταξύ των ηρώων καθώς και αποκλειστικά πλάνα από το making of και τα backstage των γυρισμάτων.

Χθες, λοιπόν, διαβάζοντας τόσα πολλά tweets με επικές κριτικές για τη νέα σειρά, παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο και όπως ήταν αναμενόμενο έμεινα εντυπωσιασμένος από τη ποιότητα της παραγωγής η οποία είναι ορατή από τους τίτλους έναρξης τους οποίους μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Το πρώτο επεισόδιο έχει διάρκεια μιας ώρας και αποτελεί μια εισαγωγή στην ιστορία και τους πρωταγωνιστές, τα βασίλεια και τις σχέσεις μεταξύ τους... Μπορώ να πω ότι με μπέρδεψε λίγο η γρήγορη εναλλαγή των σκηνών και ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβει ο τηλεθεατής την εξέλιξη της ιστορίας.


Αυτό που κάνει το The Game of Thrones μια σειρά που αναμένεται να ξεχωρίσει είναι η ποιότητα της παραγωγής η οποία είναι ορατή στα κουστούμια, τα σκηνικά, την αναπαράσταση των μαχών, τα τοπία και κυρίως τη φωτογραφία της σειράς... Αυτός είναι και ένας ακόμη να λόγος να κατεβάσετε τη σειρά σε ποιότητα HD. Η προβολή της σειράς σε ποιότητα τουλάχιστον 720p θα σας αποζημιώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και θα σας προσφέρει ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή με εντυπωσιακά πλάνα και λεπτομέρεια. 


Η νέα σειρά ξεκινά με πολλές έντονες στιγμές με συνεχείς εναλλαγές τοπίων και σκηνών. Οι σκηνές βίας είναι αρκετές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και περιλαμβάνουν αποκεφαλισμούς και πολύ αίμα.... Πέρα από τις σκηνές με τις μάχες υπάρχει μια πληθώρα ερωτικών σκηνών με μπόλικο σεξ. Το casting, τουλάχιστον στις γυναίκες πρωταγωνίστριες, έκανε πολύ καλή δουλειά στο τομέα αυτό :) 


Το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν 4.2 εκατομμύρια τηλεθεατές (μόνο τηλεοπτικά) και το γεγονός αυτό οδήγησε το HBO να ανακοινώσει επίσημα ότι το The Game of Thrones θα έχει και δεύτερη σεζόν επεισοδίων. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγες ώρες μετά τη πρεμιέρα της σειράς. Εντυπωσιακό; 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger