Spotify | 8 ελληνικά podcasts που αξίζουν να ακουστούν.

Μπορεί στην εποχή μας, το ενδιαφέρον να μονοπωλεί το Youtube και τα αντίστοιχα κανάλια διάσημων ή μη Youtubers αλλά πολύ αξιόλογο περιεχόμενο παράγεται και στα ελληνικά Podcasts! Τι είναι αυτά; 

To podcasting είναι μια υπηρεσία διαθέσιμη σε χρήστες η οποία τους επιτρέπει να ακούσουν εκπομπές όποτε το ζητήσουν. Τα podcasts είναι ψηφιακά αρχεία και όχι ραδιοκύματα και σε αντίθεση με το ραδιόφωνο έχουν διάρκεια στον χρόνο, και δεν απαιτούν εξοπλισμό μεγάλου κόστους. Τα podcast μπορούν να δημιουργηθούν από καθένα που διαθέτει μικρόφωνο, λογισμικό ηχογράφησης, και σύνδεση στο internet. 


Τα Podcasts μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα από ποικίλες πηγές streaming περιεχομένου όπως το Spotify. Πρόσφατα ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Spotify όχι μόνο για μουσική αλλά και για παρακολούθηση podcasts. Οπότε, σας παραθέτω 8 ελληνικά podcasts που θεωρώ ότι αξίζουν της προσοχής σας: 

1. Business Undercover: Ασχολείται με την επιχειρηματικότητα με πολύ ουσιαστικά και χρήσιμα podcasts με ποικίλη θεματολογία. Φιλοξενεί συχνά έμπειρους και αξιόλογους ανθρώπους του χώρου, 

2. The Brain Hacking Academy: Εβδομαδιαίες εκπομπές για να "χακάρεις το μυαλό σου" και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου... Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το moto του συγκεκριμένου podcast, 

3. Γιατί Όχι - #GiatiOxi: Ένα ελληνικό podcast με ποικίλη θεματολογία σχετική με την επικαιρότητα αλλά με τρόπο δημιουργικό και με δόση χιούμορ. 

4. Suite Greek Music Podcast: Ένα ελληνικό μουσικό podcast από το οποίο μαθαίνουμε ό,τι πιο αξιόλογο κυκλοφορεί στην ελληνική μουσική σκηνή. Πέρα από τους γνωστούς και χιλιοδιαφημισμένους καλλιτέχνες. 

5. Για πες καμμιά ταινία: Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται και αναλύεται μια πολυαναμενόμενη ταινία με ανάλαφρο αλλά παράλληλα και ενημερωτικό τρόπο. 

6. True Crime αλά Ελληνικά: Εξιστορήσεις εγκλημάτων που συγκλόνισαν τον κόσμο! Για όσους αρέσκονται να παρακολουθούν crime series! 

7. Αληθινά Εγκλήματα: Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα από τον 19ο αιώνα ως σήμερα. Φως στο Τούνελ της Ελληνικής εγκληματολογίας... 

8. 3 στον Αέρα: Εβδομαδιαία εκπομπή με σχολιασμό των σημαντικότερων ειδήσεων από το χώρο της τεχνολογίας. Σαν ένα εβδομαδιαίο tech recap από το Insomnia. 

Ακούστε τα, επιλέξτε ποια είναι πιο κοντά στα δικά σας ενδιαφέροντα και καλή ακρόαση. 

[image via]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger