Διοικηση Τεχνολογιας - Επιστημονικη ημεριδα στη Ναουσα!



1η Επιστημονική Ημερίδα
Φοιτητών τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας


<<Διοίκηση Τεχνολογίας και επιχειρησιακό περιβάλλον>>


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - CALL FOR PAPERS


  • Θέμα & Στόχος

Η Διοίκηση Τεχνολογίας έχει ως κεντρικό στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να αναδιοργανωθούν και να παράγουν νέα ή καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, πάντα με βάση και αναφορά στην τεχνολογία. Με άλλα λόγια η Διοίκηση Τεχνολογίας ασχολείται με τη Διαχείριση της Καινοτομικής Αλλαγής τόσο στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν επιχειρήσεις και οργανισμοί, όσο και στους ίδιους τους φορείς στο σύνολό τους.
Στόχος της Επιστημονικής Ημερίδας Φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας είναι να αποτελέσει μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση μελών ΔΕΠ, νέων ερευνητών, μεταπτυχιακών φοιτητών και προπτυχιακών φοιτητών καθώς και της παρουσίασης του τμήματος Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο ευρύ επιστημονικό κοινό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και μεθοδολογίες σχετικά με τις εξελίξεις στους τομείς της Διοίκησης Τεχνολογίας.

  • Τόπος & Χρόνος

Η Επιστημονική Ημερίδα διοργανώνεται από το τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (http://mt.uom.gr/). Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του τμήματος στην περιοχή Λόγγου Τουρπάλη στη Νάουσα στις 14 Μαίου 2008.

Η θεματολογία της Επιστημονικής Ημερίδας αποτελείται από τους εξής τομείς:

  • Διοίκηση και Επιχειρηματική Καινοτομία (π.χ. Επιχειρημαντικότητα και Μάνατζμεντ, Διαχείριση Ολικής Ποιότητας, Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διοίκηση και Τεχνολογία)

  • Τεχνολογίες Διοίκησης και Παραγωγής (π.χ. Πληροφοριακά Συστήματα, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση)

  • Τεχνολογία (π.χ. Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Υπολογιστών, Αντικειμενοσταφής Σχεδίαση και Προγραμματισμός, Εφαρμογές Web)


Πέρα από τις παραπάνω θεματικές ενότητες, κάθε εργασία που ανήκει στην ευρύτερη επιστημονική περιοχή της Διοίκησης Τεχνολογίας είναι ευπρόσδεκτη.


Περισσότερες πληροφορίες για Δήλωση Συμμετοχής, Σημαντικές Ημερομηνίες και Υποβολή Εργασιών μπορείτε να βείτε στην ιστοσελίδα του τμήματος στο οποίο φοιτώ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger