IBank Store | Τα παιδιά μας εκπλήσσουν και η Εθνική καινοτομεί...


Οι επιτυχημένες διαφημίσεις ξεχωρίζουν αμέσως; Αν κρίνουμε από την υποδοχή που έλαβε η νέα διαφημιστική καμπάνια της Εθνικής τράπεζας για το πρώτο ibank store στην Αθήνα η απάντηση είναι μάλλον θετική.

Χθες το βράδυ είδα για πρώτη φορά αναφορές στο Twitter σε μια νέα διαφήμιση της Εθνικής η οποία έκανε αμέσως θετική εντύπωση. Σήμερα την είδα και εγώ στη τηλεόραση και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχουν τα παιδιά στην διαφήμιση και οι διάλογοι που αναπτύσσονται μεταξύ τους είναι πολύ πετυχημένοι.


 Το διαφημιστικό spot τελειώνει, ο τηλεθεατής ενημερώνεται για το νέο ibank store και εγώ προσωπικά έμεινα με ένα χαμόγελο έκπληξης (geeky smile) στα χείλη περιμένοντας την επόμενη φορά που θα τη ξαναδώ. 

Αν επικεντρωθούμε τώρα στο ibank store το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens όπου αξιοποιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ψηφιακές τεχνολογίες. Άλλωστε μέσω των υπηρεσιών i-bank της τράπεζας πραγματοποιούνται πάνω από 120 εκατ. συναλλαγές ετησίως. Το νέο κατάστημα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Εθνικής και πρόκειται για έναν πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, όπου παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών-APS, πάγιες εντολές).


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, στο νέο i-bank store οι επισκέπτες μπορούν:

  • Να ενημερωθούν για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και για τη συμβολή τους στη βελτίωση της καθημερινότητας.
  • Να ανοίξουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες i-bank και γίνουν μέλη του i-bank store club και να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια.
  • Να συμμετέχουν ενεργά σε ένα εργαστήριο γνώσης και να παρακολουθήσουν στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του i-bank store σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες για τις νέες τεχνολογίες και πολλά άλλα θέματα σχετικά με τη συμβολή της τεχνολογίας στη ζωή μας.
  • Να χαλαρώσουν στο καθιστικό με τον εικονικό ουρανό, τον κατακόρυφο κήπο (μια εναλλακτική «πράσινη» πρόταση που προφέρει οξυγόνο με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας) και την οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment), απολαμβάνοντας τον καφέ τους.
  • Να διασκεδάσουν στη διαδραστική επιφάνεια με τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) και να παίξουν παιχνίδια σκέψης.
  • Να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό τους, μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (free WiFi).
Ακόμη, έχει γίνει πρόβλεψη στο σχεδιασμό του χώρου και των τεχνολογιών για εύκολη πρόσβαση από ΑμΕΑ. Το συγκεκριμένο κατάστημα ολοκληρώθηκε σε 82 ημέρες και πρόκειται να δημιουργηθούν άλλα 2 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη μέσα στο 2011. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η νέα καμπάνια είναι δημιουργία της Leo Burnett. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger