Lacta memories | Βουτιά στις παλαιότερες διαφημίσεις της...


H Lacta πάντα δημιουργεί προσεγμένες διαφημίσεις οι οποίες συνδυάζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την αγάπη και τον έρωτα με τη σοκολάτα. Σήμερα λοιπόν με αφορμή την "ημέρα των ερωτευμένων" και τη συνεχή προβολή στη τηλεόραση της νέας καμπάνιας της Lacta στο facebook "Lacta surprises"  είχα την ιδέα να ψάξω στο YouTube τις παλαιότερες διαφημίσεις της Lacta. 
Βουτάμε λοιπόν στις παλαιότερες διαφημίσεις της αγαπημένης μας σοκολάτας;  

Το τηλεοπτικό της Lacta, από το 1995, με το κλασικό πλέον τραγούδι του Στέφανου Κορκολή. Η πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την Ειρήνη Σκλήβα, λίγο πριν την ανάδειξή της σε Miss World 1997.


Το τηλεοπτικό της Lacta το 1996 και πάλι με το τραγούδι "το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου" του Στέφανου Κορκολή.


Το τηλεοπτικό σποτ της Lacta για το 2000 έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ακούγεται το τραγούδι "Κόκκινο Φιλί" των Μπλε.


Μία από τις πιο πετυχημένες διαφημίσεις της Lacta ήταν αυτή του 2004, με το χαρακτηριστικό τραγούδι των C:Real "Θα περιμένω".


Η συνταγή της Lacta συνεχίστηκε το 2005, με μια ιστορία αγάπης στο αεροδρόμιο και το τραγούδι "Μαζί Θεός" σε σύνθεση Στέφανου Κορκολή και ερμηνεία της Ανδριάννας Μπάμπαλη.


Το τηλεοπτικό σποτ του 2007, αφορούσε στην ιστορία αγάπης που την επόμενη χρονιά όλοι μαζί θα ανακαλύπταμε από την αρχή στο Lacta: Love at First Site.  Το τραγούδι που ερμήνευσε η Tamta αγαπήθηκε επίσης πολύ.


Η Lacta λανσάρει μία νέα γεύση με ένα παιχνιδιάρικο TVC. Lacta + Καραμέλα και δημιουργεί μια από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις της Lacta.


Πέρσι η Lacta έφτιαξε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Love in Action". Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε μια χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ιστορία στο loveinaction.gr. 

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ μια Lacta θα την ήθελα τώρα... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger