Σκέψεις | Ο ρομαντισμός στα χρόνια της... χολέρας. *

Στο ρομαντισμό δεν υπάρχει μέτρο, υπάρχει όμως δύναμη, μαγεία και γοητεία. Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να χαθούν ή να χαλαρώσουν, γιατί όταν έρχεται η χαλάρωση, η φθορά είναι πλέον κοντά…….! Διεγείρει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα!

Σήμερα ο ρομαντισμός λείπει από τη ζωή των ζευγαριών. Κι επειδή εμείς που παραμένουμε ρομαντικοί είμαστε λίγοι και δακτυλοδεικτούμενοι…, θα προσπαθήσω να σας διεγείρω το μυαλό με διάφορες μικρές πράξεις που θα δείξουν στον άνθρωπο που αγαπάτε το πάθος που κρύβετε μέσα σας για αυτόν, αλλά χάνεται μέσα στην καθημερινή τριβή και το άγχος που μας κυριεύει….

Για να είναι κανείς ρομαντικός δεν χρειάζονται χρήματα ή κινήσεις εντυπωσιασμού, όχι, χρειάζεται όμως ΜΠΟΛΙΚΟ συναίσθημα…και φαντασία.

Ο ρομαντισμός είναι μια πινελιά γεμάτη μυστήριο, είναι μια προσπάθεια να μαγέψουμε το σύντροφο μας. Μπορεί τα μάγια να υπάρχουν στα παραμύθια ….. δεν παύουν όμως ποτέ να χάνουν τη μαγεία τους...

Σ' αγαπώ… Αγάπη ΜΟΥ !

  • Μια λέξη τόσο μικρή κι όμως τόσο σημαντική. Μια λέξη που κρύβει μέσα της όλο το συναίσθημα, την αφοσίωση, το ενδιαφέρον που νιώθουμε για τον άνθρωπο μας.
  • Μια λέξη που αξίζει να τη λέμε με κάθε τρόπο. Γράψτε «Σ' αγαπώ» στον καθρέφτη του μπάνιου σας. Γράψτε στον απέναντι τοίχο το < σ' αγαπώ >, θα μείνει εκεί για πολύ καιρό !

Χρησιμοποιήστε το ρομαντισμό σαν το βελούδινο περιτύλιγμα του ερωτά σας. Χρησιμοποίησε το ρομαντισμό σαν ένα διαμάντι που μπορεί να χαράξει πάνω στο γυαλί της καθημερινότητας την αγάπη σου για πάντα!!

Διαβάστε τη συνέχεια του υπέροχου αυτού κειμένου στο fe-mail.gr!

και εύχομαι να μπορέσω και εγώ να βρω σύντομα την κατάλληλη για να ψιθυρίσω στο αφτί της τις λέξεις εκείνες από το "Μονόγραμμα" του Ελύτη που όταν τις λες δυνατά χάνουν ..την μαγεία τους...

"Μες στη μέση τής θάλασσας
Από το μόνο θέλημα τής αγάπης, μ' ακούς;
Ανεβάσαμε ολόκληρο νησί, μ' ακούς;
Με σπηλιές και με κάβους κι ανθισμένους γκρεμούς
άκου, άκου...
Ποιος μιλεί στα νερά και ποιος κλαίει- ακούς;
ποιος γυρεύει τον άλλο, ποιος φωνάζει- ακούς;
Είμ' εγώ πού φωνάζω κι είμ' εγώ πού κλαίω, μ' ακούς;
Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, μ' ακούς;"

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που έχετε βρει την Ιθάκη σας... και φροντίστε να είναι μακρύς ο δρόμος μαζί της...


*Ο τίτλος αποτελεί παράφραση του πασίγνωστου βιβλίου του G.Marquez "Έρωτας στα χρόνια της χολέρας..." το οποίο πρόσφατα μεταφέρθηκε και στις σκοτεινές αίθουσες με αμφιλεγόμενες κριτικές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger