Τα blogs στην υπηρεσία της τέχνης...


Σήμερα, καθώς περιπλανιώμουν σε ιστοσελίδες και blogs για να περάσει η ώρα μου και χωρίς να ψάχνω κάτι με συγκεκριμένη θεματολογία, ήμουν σε μια "περι ανέμων και υδάτων" κατάσταση, ανακάλυψα μια πολύ πρωτοποριακή και αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά - θεωρώ - στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Αναφέρομαι στην ιδέα

Τριγυρνάμε στα blog σας
και τα κάνουμε ταινίες…

We hang around your blogs
and make films out of them…

η οποία ουσιαστικά, έχοντας ως έναυσμα μερικά απο τα posts των ελληνικών blog δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους - επεισόδια αν το θέλετε - μέσα στα οποία οπτικοποιείται το περιεχόμενο των συγκεκριμένων post που έχουν επιλεγεί.

Τα επεισόδεια που έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής με έχουν αφήσει πραγματικά έκπληκτο και απόλυτα ικανοποιημένο για τα συναισθήματα που δημιουργούν στο θεατή καθώς είναι δοσμένα άρτια σκηνοθετικά με καταπληκτική φωτογραφία και αισθητική.

Αξίζει να ξοδέψετε μερικά λεπτά απο το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε και εσείς τα επεισόδια της σειράς και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

ΥΓ. Επιβράβευση της προσπάθειας του νέου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Πιλάβιου
είναι το γεγονός ότι η νέα του ταινία μικρού μήκους με τίτλο "τι είναι αυτό?" αγοράστηκε απο τη VillageCinemas και προβάλλεται πριν την έναρξη της προβολής της ταινίας "Το Φιλί της... Ζωής".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger