Tips για να κάνετε τη ζωή στο γραφείο πιο διασκεδαστική...

1. Ανοίξτε με το κοπίδι μερικές τρύπες στο μπαλάκι του ποντικιού σας.

Ο κέρσορας στην οθόνη θα τρελαθεί τελείως, το βελάκι θα πηγαίνει σε εντελώς τυχαία σημεία. Τα προγράμματα θα ανοίγουν ράντομ. Αν ανοίξει το σωστό πρόγραμμα κερδίζετε 10 βαθμους. Αν ανοίξει άλλο, χάνετε 5.

2. Αλλάξτε τη θέση των πλήκτρων στο πληκτρολόγιο.

Πολύ διασκεδαστικό για όσους χρησιμοποιούν πολύ κειμενογράφους. Το δοκίμασα και εγώ. Κάθε σωστό γράμμα κερδίζει 3 βαθμούς, κάθε λάθος παίρνει 0.

3. Τίποτα δε συγκρίνεται με τη χαρά της εγκατάστασης των Windows 98.

Φτιάξτε ένα batch file με την εξής εντολή μέσα: 'format c:/’
Βάλτε ένα shortcut στο desktop και δώστε του το όνομα 'outlook 2000' και το αντίστοιχο εικονίδιο. Μετά από λίγο θα το έχετε ξεχάσει και σύντομα θα την πατήσετε. Δεν παίρνετε κανένα βαθμό για αυτό.

4. Μεγαλώστε τα εικονίδια του desktop,
control panel >display > appearance > icon Κάντε το size πάνω από 100 και πατήστε apply. Δοκιμάστε το αντίστοιχο με size.

5. Προσπαθήστε να πετύχετε τα εικονίδια με το βελάκι
Κάθε επιτυχία παίρνει 5 βαθμούς, αστοχία 0, λάθος εικονίδιο -3 πόντοι.

6. Χαράξτε στο motherboard του υπολογιστή σας με μαχαίρι σε τυχαία σημεία
Δείτε τι επίπτωση έχει στα προγράμματα που χρησιμοποιείτε. Για κάθε SYSTEM FAILURE μήνυμα κερδίζεται 5 πόντους. Αν βγει καπνός κερδίζετε 16 πόντους. Αν πέσει και η ασφάλεια κερδίζετε 26 πόντους.

7 . Βάλτε ένα κομμάτι γυαλόχαρτο (κομμένο στο κατάλληλο μέγεθος) στο drive Α:/ Δώστε την εντολή "Format A:/" και ακούστε το γλυκό ήχο ρυθμού ραπ που βγαίνει από τον υπολογιστή. Μετά δοκιμάστε μια κανονική δισκέτα. Αν παίξει χάνετε 10 πόντους και επαναλαμβάνετε. Αν όχι, κερδίζετε 20 πόντους.

8. Ρίξτε 7 κουταλιες νερό πάνω από την οθόνη, μέσα από τις τρύπες εξαερισμού. Προσέξτε η οθόνη να είναι σε λειτουργία. Αν βγει καπνός κερδίζετε 10 βαθμούς. Αν η οθόνη γίνει μαύρη κερδίζετε 15 βαθμούς. Αν δείτε μπουρμπουλήθρες, τότε ρίξατε πολύ νερό και χάνετε 5 βαθμούς.

9. Ανασηκώστε τον επεξεργαστή από τη μία πλευρά μόνο, τόσο που να φαίνονται τα ποδαράκια του. Τώρα κάντε copy όλα τα προγράμματά σας σε διαφορετικά directories. Για κάθε επιτυχία παίρνετε 8 βαθμούς.

10. Αποσυνδέστε τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή.
Αφήστε το πλευρό ή το καπάκι ανοιχτό όλη νύχτα και μετρήστε την επόμενη το πρωί τη θερμοκρασία του. 99 βαθμοί Κέλσιου παίρνουν 3 βαθμούς. Κάθε 11 βαθμοί από εκεί και πάνω παίρνουν 1 βαθμό έξτρα.

11. Δοκιμάστε αν ο Laser Printer εκτυπώνει σε γυαλόχαρτο, σε βρεμένο χαρτί ? σε εφημερίδα ? σε πλαστική σακούλα ? σε πετσέτα ? σε ένα κομμάτι δέρμα ?

12. Χτυπήστε το σκληρό δίσκο με το σφυρί ελαφρά 4 φορές διαγωνίως . Μετά κάνετε scandisk. Για κάθε bad cluster παίρνετε 8 βαθμούς.

13. Κάνετε άθροισμα,

  • αν έχετε περισσότερους από 121 βαθμούς, είσθε ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
  • αν έχετε λιγότερους από 121, xρειάζεστε καινούργιο ΕΡΓΑΛΕΙΟ! (υπολογιστή)
ΥΓ. Μην επιχειρήσετε να κάνετε τίποτα από τα παραπάνω στη πραγματικότητα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger