Wadja, η ελληνική καινοτομία στο Διαδίκτυο.


Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε κάτοχο κινητού τηλεφώνου να έχει δωρεάν πρόσβαση στο Interntet

Ελληνική καινοτομία στο Ιντερνετ, με παγκόσμια πλέον εμβέλεια και αναγνώριση δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο, εντελώς δωρεάν σε κάθε κάτοχο κινητού τηλεφώνου.

Χάρη στην ελληνική τεχνολογική καινοτομία της «Wadja» ο χρήστης κινητού τηλεφώνου έχει τη δυνατότητα να «σερφάρει» στο Ιντερνετ:

  • ανεξάρτητα από τον τύπο κινητού τηλεφώνου,
  • την εταιρεία στην οποία είναι συνδρομητής
  • και το σημείο της γης στο οποίο βρίσκεται.

Η ιστοσελίδα www.Wadja.com -μέσω της οποίας ο χρήστης του κινητού περνάει την τεχνολογία σε ελάχιστα λεπτά στη συσκευή του- μόλις πρόσφατα ψηφίστηκε ως η καλύτερη παγκοσμίως και τής απονεμήθηκε ο τίτλος «People’s Choice Award», καθώς συγκέντρωσε το 85% των ψήφων του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί πως τον διαγωνισμό οργάνωσε η διεθνούς κύρους και με εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον πλανήτη, αμερικανική ιστοσελίδα Mashable, το διάστημα από 21-28 Δεκεμβρίου 2006.

Πρωταγωνιστές αυτής της νέας καινοτομίας, που έχει πλέον παγκόσμια αναγνώριση και εμβέλεια, είναι μια παρέα νέων ανθρώπων από την Ελλάδα και την Κύπρο, με επικεφαλής τον Αλεξ Χριστοφόρου και έδρα όλης της δραστηριότητάς της την Αθήνα.

Το Wadja, είναι κατ’ αρχήν μια κλασική κοινωνική ιστοσελίδα, που όμως μέσα από μια νέα τεχνολογία σχεδιάστηκε να λειτουργεί και μέσω κινητών τηλεφώνων.

Μεγάλη απήχηση

Η ελληνικότατη καινοτομία δημιουργεί ουσιαστικά ένα «Mobile Social Network», μια «κινητή κοινωνική ιστοσελίδα», η οποία συγκροτεί μια κοινότητα ανθρώπων από όλο τον κόσμο, παρέχοντάς τους τα εργαλεία να δημιουργούν και να μοιράζονται πληροφορίες μέσω του web.

Πλην των επισκεπτών και των χρηστών της λειτουργίας της στην «κλασική» ηλεκτρονική της διεύθυνση –περί τα 200.000 άτομα μέχρι τώρα– από όλο τον κόσμο, «πέρασαν» τη νέα τεχνολογία και τις υπηρεσίες της, στα κινητά τους τηλέφωνα, διαμορφώνοντας το δικό τους «προφίλ, κάνοντας χρήση των δωρεάν SMS και των υπόλοιπων λειτουργιών της.

Πώς λειτουργεί

Το Wadja λειτουργεί όπως ένας browser που επιτρέπει στον χρήστη

  • να δημιουργήσει το «προφίλ» του,
  • να προσθέσει τους φίλους και τους γνωστούς του,
  • ακόμα και τους συνεργάτες του (στον επαγγελματικό του χώρο),
  • να «φορτώσει» εικόνες,
  • να ελέγξει το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο,
  • να φορτώσει video, τηλεοπτικούς ήχους και εικόνες
  • και όλα αυτά να τα αποστείλει και να τα μεταφορτώσει στους φίλους του,
  • τους συνεργάτες του, τον κοινωνικό του περίγυρο κ.ά.

Το Wadja, ανέπτυξε και προώθησε μια υπηρεσία (που είναι ήδη σε λειτουργία) και η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να αποστέλλουν δωρεάν SMS στον κατάλογο των φίλων, των γνωστών, των συγγενών και των συνεργατών τους.

Επίσης, στην υπηρεσία προστέθηκαν μηνύματα που ειδοποιούν τους χρήστες όταν υπάρχει κάποιο νέο αίτημα, ένα μήνυμα ή ένα σχόλιο.

πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger