Free Hugs και στη Θεσσαλονίκη! Μοναδική προσπάθεια!

"Ο άνθρωπος στο σήμερα, σπάνια είναι μόνος του. Από το πρωί που ξυπνάει, μέχρι να κοιμηθεί, περιτριγυρίζεται από ανθρώπους. Κοινωνικές εκδηλώσεις, φίλοι, οικογένεια, δουλειά. Κι όμως, ο άνθρωπος του σήμερα, αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ. Οι σχέσεις γίνονται πιο απαιτητικές, πιο πολύπλοκες. Ο άνθρωπος του σήμερα απομακρύνεται από τους άλλους και από τον εαυτό του. Αποξένωση. Ο άνθρωπος του σήμερα χρειάζεται μια αγκαλιά.”

::Το Free Hugs Campaign έφτασε και στη Θεσσαλονίκη!
Πρόκειται για ένα YouTube movement που ξεκίνησε όταν ο εμπνευστής του, Juan Mann, επέστρεψε στην πατρίδα του την Αυστραλία και αισθάνθηκε τόση μοναξιά που πήρε ένα πλακάτ, έγραψε πάνω “Free Hugs” και πήρε τους δρόμους…Στην αρχή όλοι τον κοίταζαν περίεργα αλλά σιγά σιγά έγινε φανερό ότι και άλλοι άνθρωποι είχαν ανάγκη από μια αγκαλιά…
Στη συνέχεια το αρχικό αυτό video ανέβηκε στο YouTube, εθεάθη πάνω από 26 εκατομμύρια φορές και η απλή πράξη του Juan Mann εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα αγάπης και τρυφερότητας.
Εννοείται ότι το κίνημα Free Hugs δεν θα υπήρχε χωρίς το YouTube και τη δυνατότητα που παρέχουν τα νέα μέσα στους χρήστες για παγκόσμια, δωρεάν και άμεση διάδοση πληροφορίας.
Πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι ανάλογη κίνηση γίνεται και στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει ο χρήστης που το ανέβασε, αποτελεί κομμάτι κάποιας εργασίας φοιτητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Παρακολουθήστε το αρχικό video με τον Juan Mann σε ένα εμπορικό κέντρο του Σίδνεϋ:


αλλά και την ελληνική προσπάθεια στους δρόμους της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης!



Πραγματικά ότι πιο αληθινό θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσω των social media!

Θέλω... αγκαλίτσα!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger