Ψηφιακό Πορτραίτο | Ζωγραφίζοντας στους αιθέρες...

Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε μια παρόμοια φωτογραφιά το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαλίτσα με μια gps συσκευή και τις κατάλληλες μπαταρίες για την απαραίτητη αυτονομία κατα τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού. Η επόμενη κίνηση είναι το ίδιο το ταξίδι που στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε με τη βοήθεια της DHL.
Ο Erik Rordenankar σχεδίασε και προγραμμάτισε το ταξίδι σωστά έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το σωστό. Η λίστα που έδωσε στην DHL περιελάμβανε εκατοντάδες προορισμούς και μπορείτε να τη δείτε κατεβάζοντας το pdf
Τώρα, αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο ανέλαβε η DHL όλα τα έξοδα αυτού του εγχειρήματος, μια σκέψη μπορεί να είναι ότι η DHL θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ως μέσο για τη διαφήμισή της μέσω διαδικτύου (άλλο ένα ενδιαφέρον viral γεννιέται...?)
Προς το παρόν δείτε ένα videaki και αν θέλετε επισκεφθείτε και τη σελίδα του project εδω

UPDATE: Σύμφωνα με μια νεότερη προσθήκη στο site biggestdrawingintheworld.com , ο Erik Nordenankar ξεκαθαρίζει τα πράγματα και πλέον μας δηλώνει πως η υποτιθέμενη μεγαλύτερη ζωγραφιά του κόσμου δεν υπήρξε ποτέ και είναι απλά μια φανταστική δουλειά του.

Γιατί ρε Erik! Ήταν πολύ ωραίο για να είναι αληθινό τελικά...

πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger