Αριστερόχειρες | Απολαυστική στιχομυθία...

Είστε αριστερόχειρες και ασχολείστε με τους υπολογίστές και το κόσμο της Πληροφορικής-Τεχνολογίας (ΙΤ) γενικότερα; Τότε έχετε υποχρέωση να διαβάσετε με προσοχή τη παρακάτω στιχομυθία η οποία προέκυψε σήμερα μέσα από το forum του myphone.gr. Είναι πραγματικά διασκεδαστική!

Όλα ξεκίνησαν από μια απορία ενός αριστερόχειρα...
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπερδευεται ενας αριστεροχειρας και να κανει στροφες απο την αντιθετη φορα...Δηλαδη οταν λεει να κανεις στροφη δεξια με τον εγκεφαλο σου δεν δινεις εντολη να στριψει δεξια;; πως στριβει αριστερα;;;

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, δεν ξέρω αν φταίει που είμαι αριστερόχειρας, αλλά με το δεξιά και το αριστερά έχω ένα μικρό προβληματάκι. Δλδ πρέπει να επεξεργαστώ την εντολή 2-3 δευτερόλεπτα στο μυαλό μου, γιατί αν ενεργήσω αυθόρμητα τελείως θα τα μπερδέψω.Το έχουν και άλλοι αριστερόχειρες αυτό?

Το εχουν σχεδον ολοι απ' οτι διαβαζω... Παντως πολυ σοβαρο bug αυτο που εχετε...εντελως ελλατωματικοι ειστε.

Φιλαράκι περιμένω καινούριο update μπας και στρώσω, αλλά η μαμά φύση μάλλον με έχει εγκαταλείψει, μιας και είμαι και μοντέλο κάποιας ηλικίας.Ελπίζω στα νεότερα μοντέλα να λυθεί το πρόβλημα γιατί έχει παραγίνει το κακό!

Δοκιμασε να κανεις ενα φορματ.. αν δεις οτι και παλι δεν γινεται τιποτε κοιτα μηπως δεν εχεις τους drivers για το δεξι χερι..

Έχω χάσει το cd εγκατάστασης και δεν μπορώ να κάνω φορμάτ.Όσο για τους drivers έχω περασμένους τους τελευταίους, αλλά...

Δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον αύριο με βλέπω στο Πλαίσιο για σέρβις. Μπορεί να με στείλουν εξωτερικό για επισκευή.(άτσα και ταξιδάκια οι ζερβοκουτάλες)
ΥΓ: Είμαι και εκτός εγγύησης πλέον! ....

Update Friendfeed discussion...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger