Coco-Mat @ OpenCoffee (update)

"...με αφετηρία τη φύση και προορισμό τον πολιτισμό ...

θηριεύουμε το ανέφικτο, είμαστε ρεαλιστές."

Κάποιοι τη χαρακτήρισαν ως την καλύτερη παρουσίαση ως τώρα στο Open Coffee. Κάποιοι άλλοι απλά ευχαριστούσαν τον κ. Ευμορφίδη, ιδρυτή της Cocomat, για την ευκαιρία να τον ακούσουν και το ουσιαστικό των μυνημάτων του. Σε κάθε περίπτωση, τα 10′ που θα ξοδέψετε για να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί σας προδιαθέτω πως θα είναι τουλάχιστον απολαυστικά!
Μέσα σε μόλις 10 λεπτά μπορείτε να αποκτήσετε μια σφαιρική αντίληψη για έννοιες όπως επιχειρηματικότητα, Ε.Κ.Ε. (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη), όραμα, καινοτομία χωρίς μεγάλα λόγια και θεωρίες αλλά μέσα από την εξιστόρηση της δικής του προσωπικής επιχειρηματικής πορείας.

Σημειώσεις:

  • Η εταιρεία παράγει οικολογικά στρώματα και κλινοσκεπάσματα με φύκια τα οποία συλλέγονται από το Αιγαίο και λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς τους σε ιώδιο δρούν θεραπευτικά για άτομα με αναπνευστικές ασθένειες όπως το άσθμα!
  • "Εννέα εθνικότητες και επτά θρησκείες... παράγουν συνεχώς νέες ιδέες!". Οι ίσες ευκαιρίες ανέλιξης και σταδιοδρομιάς σε άτομα με ειδικές ικανότητες αλλά και πρόσφυγες αποτελούν τη πιο σημαντική επένδυση για την εταιρεία!
  • Ανακύκλωση και προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν θεμελιώδεις έννοιες για την πολιτική της εταιρείας. Το 98% των αποβλήτων ανακυκλώνεται ενώ στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Ξάνθη δεν έχει καπνοδόχους!
  • Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα Διαχείρησης Ολικής Ποιότητας (TQM). Δείτε εδώ τι σημαίνει TQM και πώς εφαρμόζεται στην εταιρεία! Πραγματικά εντυπωσιακό...

update: H γνωστή βιομηχανία παρασκευής οικολογικών ειδών ύπνου COCO-MAT των αδελφών Ευμορφίδη έλαβε πριν λίγες ημέρες το εθνικό βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger